Login with username, password and session length

News: New board called Shoreline, which is a Chapter by Chapter discussion of Torment

Pages: [1]
  Print  
Author Topic: sort yeezy boost 350 v2  (Read 437 times)
CJY78H6
Sword & Cross Newbie
*
Posts: 11


« on: February 28, 2018, 12:30:31 AM »

Den 11. april 2012 lancerede Adidas løb officielt den nye Colima Cool Refreshing Breeze serie af løbesko adidas yeezy boost 350 v2 danmark. En berømt skuespiller, Yao Chen og den olympiske boxingkamp i Beijing, Zou Shiming blev inviteret til i fællesskab at åbne den nye sæson for Adidas 360-graders åndbar og kølig løb. De vil invitere de nationale forbrugere til at deltage i den interaktive aktivitet for at bryde is og vinde de kølige brise løbesko, der vil blive lanceret i hundrede butikker i Adidas siden 14. april.

I mellemtiden går "Indiana Jones" mobile spil online, og løbere vil blive tilbudt med den kule løb, der er fuld af interesser. Hvad angår den løbende sport, er markedsføringsaktiviteterne i denne serie konkrete skærmbilleder af brandidéen "Adidas", der hedder "Prøv det bedste". Det sigter mod at fremme 360 ​​graders kølig og åndbar løb, en slags sund og aktiv livsstil, der skal udvikles og populariseres i hjemmet.

Den løbende konference med Adidas 360-graders kølige ånde tog sit curtain med en reklamevideo yeezy boost 350 v2 adidas, der blev skudt kollektivt af nogle berømte mennesker, som David Beckham, der er en international superstjerner, Derrick Rose, der er "den mest værdifulde spiller" af NBA, Ligonier Massey, som er "fodboldspiller i år", Zou Shiming, hvem er den olympiske "Asien boxing champion" samt Katie Perry som er en popdiva. Colima Cool's friske brise løbesko har været stærkt anbefalet af Zou Shiming og Yao Chen disse to stjerner på konferencen. Selv hvis man står over for udfordringen om, at løbeskoene blev frosset, forsøgte de også uden tøven. De fik til sidst Adidas forfriskende brise løbesko af Colima Cool Fresh Ride, hvad de håbede på grund af at lykkes i at bruge deres talenter til at bryde isen.

Om optagelsesfremmende video på stedet; Zou Shiming delte også sin erfaring. Det blev sagt af ham at samarbejde med forskellige felters superstjerner var en imponerende oplevelse sort yeezy boost 350 v2. "Dette sæt propagandafilm vil tilskynde flere mennesker til at deltage i at drive sport og at opleve den uendelige glæde det bringer". Han lavede et supplement: "Det var mit held at opleve den superpustende ydeevne af de nye Colima Cool friske brise løbesko på forhånd, da jeg skød videoen, og det gjorde mine fødder altid tørre og komfortable". Den nye sæson Adidas forfriskende brise løbesko fortjener at være ejet af hver person, der elsker at løbe.

Adidas '"fulde indsats" er blevet fejlagtigt fortolket af den stjernekunstige repræsentationslinje med det formål at inspirere globale unge til at investere al deres energi i rangen af ​​360 graders åndbar og kølig løb og derefter søge efter fornøjelse adidas nmd danmark. Det blev sagt af Jenks Meyer, som er vicepræsident for adidas præstationsafdelingen, at det var deres fornøjelse at fortsætte med at skrive den klassiske legende af Adidas Colima Cool, og gav ny frisk brise-serie løbesko til folk, der elsker sport. Denne stil er et klassisk arbejde, der er lavet af mange menneskers indsatsBusiness Management Articles, og det passer til løbere på forskellige niveauer samt at gøre løbeprocessen mere behagelig.
Logged
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  


Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC